Kopogtat a tél! Ezt az öt tárgyat szerezd be a következő szezonra!

Elérkeztünk az évnek ahhoz a pontjához, amikor lassan ideje lesz, hogy az ősztől is elköszönjünk. Egyre hűvösebb az idő, emiatt hamarosan előkerülnek a melegebb ruhadarabok: a nagykabátok, sálak, sapkák, kalapok. De, hogy mit szerezzünk még be a szezonra? Mutatjuk!Az ajakbalzsam

olioeosso.com

Különösen nehéz időszak ez azoknak, akiknek a bőre érzékenyebb az átlagnál. A száraz bőr, a folyamatosan kipirosodott orca, és a kicserepesedett ajkak sokak életét megnehezítik. Utóbbi esetében viszont van megoldás: az Olio E Osso által piacra dobott ajakbalzsam, amit most akár szettben is megvásárolhatunk. Nem kell mást tennünk, csak válasszuk ki három kedvenc színünket, és máris felszerelkeztünk a hidegebb hónapokra.

Bár a márka ajakápolói színesek, minden árnyalattal természetes megjelenést biztosíthatunk magunknak.

Ár: 23 ezer HUF

Az esernyőtartó

oliverbonas.com

Szintén megérkezett az esős idő szezonja, ehhez pedig nem csak a tökéletes esernyőt, de annak tartóját is érdemes beszerezni. Az Gold & Marble esernyőtartója ideális kiegészítő eleme lehet az előszobának. A tervezők a klasszikus fehér márvány talpat geometrikus arany sárgarézzel párosították. Az előbbiben kialakított mélyedés könnyedén megtartja az esernyőket, míg a kerek, aranyszínű sárgaréz váz megakadályozza, hogy az esernyők eldőljenek.

A termékben egyszerre összesen 2-3 esernyő is kényelmesen elfér.

Ár: 30 ezer HUF

A ruhaállvány

amara.com

Meglepő, hogy mennyi ruhára van ilyenkor szükségünk: a szimpla nadrág-pulóver kombinációt felváltják a különböző aláöltözők, mellények, kabátok, akár egyszerre is. Nem is csoda, hogy a szezon elején néha csak fogjuk a fejünket, hogy hova is pakoljuk ezt a rengeteg ruhát. Hát, leginkább egy tökéletes ruhaállványra. A Ghidini 1961 terméke pontosan ilyen: a rozsdamentes acélból készült, drámai hatású kabáttartó csillogó sárgaréz színével dobja fel előszobánkat.

A terméket Richard Hutten tervezte, amit Olaszországban kézzel készítenek.

Ár: 731 ezer HUF

A parfüm

sephora.com

Vajon tudat alatt valami másra vágyunk ilyenkor a jól megszokott nyári illatok helyett? Valószínűleg igen, mert ahogy a természet változik, úgy talán mi is egy kicsit. Kifejezetten télies illatnak számít például a Margiela Replica By the Fireplace fantázianevet viselő parfümje, mely már a nevében is jelzi, milyen illatra számíthatunk, ha magunkra fújjuk: ez a kifejezetten fűszeres parfüm a narancsvirágot, a szegfűszegolajat és a gesztenyét ötvözi a megnyugtató vanília illatával, hogy újra megteremtse a pattogó tűz jellegzetes melegét és otthonosságát.

Ár: 42 ezer HUF

A lábtörlő

theluxuryshopper.co.com

Bakancsok, csizmák és egyéb bélelt cipők, sziasztok! Maradjatok csak szépen kint. De vajon milyen a jó lábtörlő? Pont olyan, mint amit a TLS piacra dobott: a kókuszrostból, kézzel szőtt darabot a humor teszi tökéletessé. A lábtörlő 70 centiméter széles, 40 centiméter magas, a rostok hossza 15 milliméter.

Ár: 14,7 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk