rammstein balenciaga

Kollaboráció, amit egyáltalán nem láttunk jönni, annyira más világnak gondoltuk a két partnert.


A Balenciaga luxusdivat márka Balenciaga Music név alatt egy egy új projektet indított, amiben híres zenészekkel összefogva adnak ki közös kollekciót. A márka pedig egy kifejezetten meglepő bandával kezd, hisz a Rammstein német indusztriális metálról nem feltétlenül a luxusdivat jut eszünkbe elsőre.

A kollekció amúgy nem túl különleges, de legaláb egyáltalán nem olcsó. nagyjából 500 és 1000 dollár között mozog minden darabnak az értéke, ami forintban nagyjából 150 és 300 ezer forint mozog. Ezért cserébe kaphatunk ruhadarabokat az együttes logójával, esetleg a fotójukkal kiegészítve a designt. Egy póló 650 dollár, egy övtáska 850 dollár, 500-ért kapunk sapkát, 1000-ért pedig kapucnis felsőt, de ha 2250 dollárunk, vagyis nagyjából 675 ezer forintunk, akkor egy Rammsteinos Balenciaga esőkabátot is beszerezhetünk.

Emellett a projekt része nem csak ruhakollekció, de minden felkért együttes egy playlistet is összeállít a kollekciójához. A Rammstein egy két órás lejátszási listát állított össze, tele olyan együttesekkel, amik inspirálták őket. Eléggé eklektikus összeállítás, találunk rajta majdnem mindent Led Zeppelintől Beastie Boyson át egészen Lana Del Rey-ig.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk