A Tommy Cash észt rapperrel közösen készült kollekciójuknak elég érdekes darabjai vannak.


Tommy Cash nem egy hétköznapi figura, extravagáns megjelenésével, zenéjével és videóival Észtország egyik legkapósabb impotcikkévé vált a fiatal rapper.

Nemrég összehozta a világ leghosszabb adidas cipőjét. Most a Maison Margielával közösen dobott ki egy tőle megszokott módon szokatlan kapszulakollekciót.

A kollekció darabjai közt pólók és pulóverek mellett találunk luxusráment is, ami állítólag ehető, de alapvetően gyűjtői darabnak szánták és csak saját felelősségre ajánlják a fogyasztását. Emellett pedig egy kenyérpapucs is a része a közreműködésének. Cash egy régi fotóján kenyérből készült papucsban pózol, amibe a Maison Margiela logója volt vájva. Innen jött az ötlet.


Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk