Jaguar E-PACE
Az E-PACE a kifinomultság, a praktikum és a tökéletes vezetési élmény szinonimája. A sportos szabadidőjármű modern hangulatát a visszafogott, prémium részletek teszik még igényesebbé, míg korszerű fedélzeti rendszerei gondoskodnak a stresszmentes, élvezetes haladásról.

Izgalmas, egyedi formaterve azonnal felismerhetővé teszi a Jaguar kompakt crossoverét, a kategóriájában kiemelkedő kényelem és luxus pedig az autó belterében is tetten érhető. Az utastér nemcsak a prémium anyaghasználat, az ergonomikus design és a kompakt mérethez képest szokatlanul tágas tér, hanem a fejlett kényelmi, szórakoztató és vezetéstámogató rendszerek miatt is garantálja a még teljesebb vezetési élményt.

Jaguar

Ebben fontos szerepet játszik a legújabb fejlesztésű Pivi Pro fedélzeti rendszer, amelynek egyszerű menüszerkezete, testreszabhatósága, széleskörű online kapcsolódása és mindig naprakész frissítései támogatják az intuitív használatot.

A Jaguar legendás futóműhangolása köszön vissza az E-PACE kiváló menetdinamikájában és úttartásában, amely változatos terepviszonyok között is lehetővé teszi a biztonságos és sportos vezetést. Ráadásul ezt a 21. századi igényeket kielégítő, digitális vezetéstámogató rendszerek egészítik ki, hiszen az összes E-PACE megkapta a Jaguar Drive Control rendszert.

A vadonatúj, kényelmesen kezelhető Drive Selector sebességváltó kar melletti kapcsolóval az útviszonyok függvényében szabályozható üzemmódok az E-PACE kormányművének, sebességváltójának, gázreakcióinak és egyes kivitelekben az adaptív lengéscsillapítóinak a beállításait is könnyedén módosítják

Jaguar

Az E-PACE a menetkomfort és a teljesítmény egyedülálló egyensúlyát testesíti meg. Ez utóbbiról a dinamikus Jaguar-hajtásláncok széles választéka gondoskodik:

az E-PACE a takarékos, háromhengeres plug-in hybrid (PHEV) meghajtással, valamint a legmodernebb négyhengeres benzin- és dízelüzemű Ingenium motorokkal egyaránt elérhető.

Utóbbiak mild hybrid technológiát alkalmazva kínálnak nagyobb teljesítményt, finomabb működést és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást.

Jaguar

A tölthető hibrid hajtáslánc a 200 lóerős, 1,5 literes háromhengeres benzinmotort a hátsó kereket hajtó 109 lóerős villanymotorral kombinálja. A modell 6,5 mp alatt gyorsul 100 km/óra sebességre, üzemanyag-fogyasztása akár 2,0 l/100 km, míg egyetlen feltöltéssel akár 55 km-t is megtehetünk vele károsanyag kibocsátás nélkül.

Még több információ a Jaguar E-PACE-ről itt található.


A figyelmetekbe ajánljuk