Határidőnapló

Bármilyen pörgős és összetett is az életünk, szinte hihetetlen, de a dolgok kézbentartásához mindössze pár alapvető dologra van szükségünk. Ahhoz, hogy tudatosan irányíthassuk a hétköznapok folyását, az év kezdetekor érdemes pár dolgot beszereznünk. Tippjeinkkel ezúttal ahhoz nyújtunk inspirációt, hogy összeszedetten vághassunk neki 2022 mindennapjainak.


A határidőnapló


Nem kérdés, hogy a januárt egy új határidőnaplóval érdemes kezdeni. A The CompletistCompletist 12 hónapos határidőnaplója pasztell borítóval, 320 oldallal és saját könyvjelzővel érkezik, hogy mindig azonnal tudjuk, az év hányadik heténél járunk. Az oldalakon a naptár részt jegyzeteknek és prioritásoknak szabadon hagyott felületek teszik teljessé, így nem csak abban segíthet a füzet, hogy tudjuk, mikor hol kell lennünk, hanem abban is, hogy átlássuk, mi az, ami igazán fontos számunkra.

Az asztali rendszerező

Életünk harmadát munkával töltjük, így aki szellemi munkát végez, az esetek nagy részében az íróasztalánál ül. Ahhoz, hogy a munkaállomásunk tiszta és rendezett legyen, szintén elengedhetetlen néhány kiegészítő. Az Oliver Bonas Maka irattartója üvegből és fémből készül, így a hasznos funkciója mellett öröm ránézni is.

Oliver Bonas

A ceruzák

Ajándéknak is tökéletes, de magunkat is meglephetjük vele, hiszen az ördög a részletekben –így például a napi szinten használt írószerekben – rejlik. A cédrusfából készülő, illatosított ceruzákat egy 100 éves múltra visszatekintő ceruzagyár készíti az Imogen Owen részére, így az esztétikum mellett a minőség is garantált. Olyan kerteket idéző illatok közül választhatunk, mint például a jázmin, a bazsarózsa, a gyöngyvirág, vagy a fügefa.

Imogen Owen

A kártyatartó

Határidőnapló, kulcscsomó, okostelefon, pénztárca és kártyatartó. Mindössze ennyi kell ahhoz, hogy az ember úgy érezze, bárhol is van, a helyzet ura! A Paul Smith bőr kártyatartója klasszikus fekete színben érkezik, de két tigristől válik egyedivé, a rajta található három zseb pedig lehetővé teszi, hogy a legszükségesebb kártyáinkat és igazolványainkat stílusosan tarthassuk magunknál.

Paul Smith

Az üdvözlőlapok

Ma már sokan csak Messenger üzenet formájában gratulálnak azoknak az ismerőseiknek, akik eljegyzést, esküvőt, gyermekszületést, vagy születésnapot ünnepelnek, mi viszont úgy gondoljuk, a különleges alkalmak eleganciát és valódi figyelmet érdemelnek, így a papír formájú üdvözlőlapoknak igenis helye van az életünkben manapság is! Az Imogen Owen flamingós lapcsomagja elegáns, de nem szezonális, így a csomaggal egész évben felkészülten várhatjuk azokat az alkalmakat, amik személyes üzenetet kívánnak.

Imogen Owen


A figyelmetekbe ajánljuk