A piacról vásárolt halak viszont nem lelkesedhetnek annyira.

Hiánypótló terméket szúrt ki a 24.hu, amelyre valószínűleg rengeteg haltulajdonos várt már egy ideje: a Katsugyo néven futó táska arra lett kitalálva, hogy élő halakat lehessen benne szállítani – vagy ha jobban tetszik „sétáltatni" – az utcán.

Rossz hír viszont, hogy az eszköz alapvetően nem arra lett kitalálva, hogy a különböző díszállatok életét az otthoni akváriumon túl is színesítsék a tulajdonosok. A találmányt bemutató PerthNow cikke szerint a Katsugyo pusztán a halpiacon megvásárolt halaknak lett kitalálva, hogy a vásárló a legtovább tudja frissen tartani az árut.

A füllel ellátott átlátszó tartályban a víz hőmérsékletét és oxigénszaturációját is figylemmel követhetjük, így a benne gubbasztó halak a maximális figyelmet kaphatják.

A termék hamarosan megvásárolható lesz, amit egy japán cég, az MA Corporation fog forgalmazni – az áráról azonban még nincs hír. Az új szállítóeszköznek viszont már létezik Instagram-profilja is, és elég valószínű, hogy sokan nem a piaci halak szállítására, hanem a díszhalak megsétáltatására is használni fogják az eszközt


Friss

Egy elefántnak nassolni támadt kedve, ezért betört egy thai nő konyhájába

Nem zavartatta magát.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Így változtassunk testképünkön még ezen a nyáron

Testképünkre negatív hatással lehetett a pandémia időszaka, mivel nőtt a szorongásszintünk. Hogyan tehetnénk egészségesebbé?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Földnek is van pulzusa, az oka azonban ismeretlen

Rendszeresen „megdobban" a bolygó.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk