Igazi Halloween-rajongó vagy? Akkor ezt az öt tárgyat mindenképp szerezd be!

Hazánkban is fokozódó népszerűségnek örvend a Halloween, mely – saját kultúránktól eltérően – részben ünnepelve, részben pedig a humort felhasználva emlékezik meg az elhunytakról. De vajon mit szerezzen be magának, aki igazán nagy rajongója ennek az abszurd ünnepnek? Mutatjuk!​A jóskártya

taisiakitaiskaia.com

Ha erős és kreatív nők bölcsességét keresed, akkor ez a „jóscsomag" pont neked való: a kártyák spirituális betekintést és útmutatást adnak a jóslás gyakorlásához. A pakliban szereplő női alakok – mint például Virginia Woolf, Toni Morrison, vagy a kevésbé ismert, mégis úttörőnek számító Yumiko Kurahashi – választ adnak életünk spirituális kérdéseire. A csomagban összesen 40 darab szimbólumkártyát találunk.

A váza

wagreen.com

A Seletti által piacra dobott szív alakú váza pontosan úgy néz ki, mintha egy anatómia tankönyvből emelték volna ki. Ez a kortárs lenyűgöző arany váza remek módja annak, hogy azt mondd valakinek, „szeretlek". Elegáns tengerészkék díszdobozban, ajándékkártyával rendelhetjük meg. Anyaga porcelán, 25 centiméter magas és 16 centiméter széles. Mosogatógépben nem ajánlott tisztítani – és nem csak azért, mert az emberi szív törékeny dolog.

Ár: 37 ezer HUF

A gyertya

greenwaydesign.com

Ha ősz, akkor gyertya – ha Halloween, akkor sütőtökös pite illatú gyertya. De vajon mi az a szójagyertya? 100 %-ban növényi alapú viaszból – vagyis szójababból – készült gyertya, mely éges során nem jutatt toxinokat a levegőbe. Ilyen gyertyát szerezhetünk most be a GreenWay jóvoltából, ráadásul nem is akármilyen illatokban: a sütőtökös pite mellett fahéj, pirított fűszerek, vanília és tonka is megtalálható a kínálatukban. Méretek közöl is többfélét választhatunk: találunk olyan gyertyát, melynek égési ideje 13 óra, de olyat is, ami több mint 70 óráig képes életben maradni.

Ár: 2590 HUF – 11990 HUF

A lámpa

Amara

Különös állatok a macskák – na persze nem azért, mert napjaikat abban a tudatban élik, hogy gazdáik gyakorlatilag szolgaként funkcionálnak. Inkább a történelem során betöltött spirituális szerepük miatt. Nem csoda, hogy Halloweenkor gyakran kapnak szerepet ezek az állatok. Itt van például a Haoshi macskás lámpája, mely tökéletes kiegészítője lehet halloweeni dekorációnknak. A Cat X Lamp fantázianevet viselő tárgy gyanta, papír, valamint akril felhasználásával készült. 29 centiméter magas, 23 centiméter széles, átmérője pedig 14 centiméter.

Ár: 104 ezer HUF

A zoknicsomag

HappySocks

Aranykorukat élik a színes, és sokszor mintás zoknik. Készülnek lábbelik nyárra, télre, húsvétra, karácsonyra, de természetesen a Halloween sem maradhat ki. A HappySocks konkrét zokniszetteket állított össze az év legkísértetiesebb időszakára. És hogy miket találunk ezeken a zoknikon? Rengeteg tököt, szellemeket, pókokat, na meg pókhálókat.

Ár: 12 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk