Karácsonyfa
Mindennek van illata, még a különleges alkalmaknak – így a karácsonynak – is. Az ünnephez hozzátartozik az egész lakást betöltő fenyőillat, ami persze a fűszerek, gyertyák, csillagszórók, sütemények illatával együtt válik teljessé. Most, hogy ezek az illatok mindannyiunkhoz beköltöztek – de legrosszabb esetben is már kopogtatnak nálunk –, válogatásunkkal ahhoz adunk némi inspirációt, miként válhat még kerekebbé a Szenteste.

A fenyőfatalp

Skagerak

A tökéletes karácsonyfa megtalálásánál már csak a megfelelő fenyőtalp beszerzése jelent nagyobb kihívást. A Skagerak Design Stella névre keresztelt fenyőtalpa nemcsak dekoratív, de praktikus is: generációról generációra öröklődhet a családban a karácsonyfadíszekkel együtt. A letisztult design lehetővé teszi, hogy a fenyőtalp bármilyen stílusú enteriőrben jól mutasson, így a fát gyakorlatilag bármelyik helyiségben felállíthatjuk.

A táska

Chanel

Ha illatában nem is, a Chanel borjúbőr táskája színében mindenképp a fenyőket idézi. A vállra vethető kiegészítő arany és ezüstlánccal érkezik, így tökéletes választás nem csak az ünnepi időszakra: egész évben a gardróbunk megbízható, jól kombinálható darabja lehet – persze miután Szenteste felavattuk.

A jelmez

Meri Meri

A Meri Meri szerint a karácsony a játékról is szól, és ezzel mi is egyetértünk! Ugyan miért ne várhatnák a legkisebbek ünneplőruha helyett egy csinos jelmezben az év legszerethetőbb estéjét? A tüllből készült mutatós köpenyt bármilyen ruha fölé magukra vehetik a kicsik, a pihe-puha kabátka pedig egy arany csillámos hajpánttal válik teljessé. Imádni fogják ők is és mi is!

A gyertyák

Amara

A Ginori 1735 illatgyertyái kellemesen harmonizálnak majd a lakást belengő fenyőillattal, ráadásul az orrunk mellett a szemünket is kényeztetik: a klasszikus és modern stíluselemeket vegyítő darabok remekül mutatnak majd az ünnepi asztalon. A kerámia tartók többféle színben, a gyertyák pedig többféle illatkombinációban érkeznek. Választhatunk például gyertyát fahéj, pézsma és pacsuli illattal, vagy bergamott és feketeribizli illattal.

A parfümcsomag

Penhaligon's

Ha a Penhaligon’s karácsonyi illatszettje is a fa alá kerül, az, akit meglepünk vele, nemcsak az ünnep fenyőillatát fogja szeretni: garantáltan kellemes illatokat köt majd a jövő évi legszebb élményeihez is! A parfümházra jellemző magas minőség és páratlan szakértelem ezúttal egy öt darabos mini parfümszettben ölt testet, mely a márka ígérete szerint leginkább az édesszájú, eklektikus ízlésvilágú hölgyeket hivatott elcsábítani.


A figyelmetekbe ajánljuk