Fehér fal

Kicsit talán ellentmondásos, de az év legsötétebb időszaka egyben a legfehérebb is: ha minden jól alakul, hamarosan mindent hó borít majd. Egy-egy fehéren „csillogó" tárgyat viszont már most is érdemes lehet beszereznünk, hiszen ezek az ünnepre való hangolódást is segíthetik. Hogy pontosan mik? Mutatjuk!​A neon lámpa

theapollobox.com

Különös kapcsolatunk van a neonfényekkel: egyrészt egy ikonikus korszakra, az nyolcvanas évekre emlékeztetnek minket, másrészt semmi máshoz nem hasonlítható hangulattal töltik meg a teret. Különösen igaz ez a fehér fényű neonlámpákra. Ilyen például az Apollo által piacra dobott, kézzel készült termék is, mely a szeretet üzenetét próbálja átadni nekünk.

Ár: 29 ezer HUF

A nyeregtáska

Dior

Maria Grazia Chiuri frissítette fel a Dior ikonikus nyeregtáskáját, a Saddle bag-et. Ez a modell ugyanis 1999-ben debütált a divatház kifutóján, ma mégis népszerűbb, mint valaha. A kecskebőrből készült, legendás dizájnt az antikolt aranyszínű, kengyelre hasonlító fém "D" teszi teljessé. A táska a divatház különböző hímzett vállpántjaival személyre szabható és többféle színben is elérhető. Mi ezúttal persze fehérben ajánljuk.

Ár: 765 ezer HUF

A tál

Amara

Az ünnepekhez közeledve a vitrinek mélyéről sorra kerülnek elő a legféltettebb és legkülönlegesebb tálak, melyek központi szerepet töltenek be a családok életében. Általában ezek a darabok generációról generációra öröklődnek minden családban, de ha még keressük a tökéletes kínálót, akkor szerezzük be a Jonathan Adler porcelánból készült termékét. A 16 centiméter magas, közel 40 centiméter mély és 11,5 centiméter széles tálról egy nő, Giuliette arca köszön vissza ránk.

Ár: 123 ezer HUF

A tollas lámpa


Amara

Az UMAGE Eos tollas lámpájával bármilyen helyiségben egyedi hangulatot hozhatunk létre. A kézzel készített, igazi madártollakból készült termék lágy és kellemes fényt áraszt. Bár elsőre talán nem is gondolnánk, a tisztítása sem kihívás: elég egy haszárítóval átfújni néha. Gyakorlatilag bármilyen aljzatra pillanatok alatt felszerelhető, gyönyörű díszdobozban érkezik, és csodálatos ajándék lehet akár karácsonyra is.

Ár: 115 ezer HUF

A tároló

Amara

Emelje be a praktikusságot és a stílust egyszerre otthonába ezzel a Kartell Componibili tárolóegységgel. Az Anna Castelli Ferrieri által tervezett kortárs egység három rekesszel és tálcás tetővel rendelkezik, és tökéletes a stílusos tároláshoz a fürdőszobában és a hálószobában. A Componibili kis és nagy méretben és több színben kapható; fekete, piros, ezüst és természetesen fehér, így könnyedén kombinálhatod, és minden térbe megtalálhatod a megfelelő egységet.

Ár: 49 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk