Tavaly elmaradt a koronavírus miatt, de idén digitálisan megrendezésre kerül!


Szöul az utóbbi években fontos színhelye volt a divatnak, olyan dél-koreai márkák értek sikereket szerte a világban, mint a Wooyoungmi, a Blindness, a PushBUTTON, az Ader Error, vagy a Münn. Nehéz a város sajátos divatját meghatározni, gyakran egyfajta ektlektikus elegye streetwearnek és formaibb viseleteknek. A Dazed most összeszedett 3 tervezőt, akinek a munkáival találkozhatunk majd ezen a héten a csak online látható Fashion Weeken.

Seokwoon Yoon

Seakwoon Yoon 2017-ben indította el márkáját New Yorkban, ahol divattervezést tanult. Alacsonyan lógó pántok, fűzőlyuk motívokkal operáló és faszerkezetek jellemezik munkáját, Szöul dekonstrukciós hajlandóságát pedig rendre a maga javára fordítja.

Painters

A 2018-ban Won Jeon által alapított brand a szépség eltérő formáinak hívei. Jeon Londonban tanult, ahol megtetszett neki a város diverzitása és individualizmusa divat terén a trend-vezérelt Szöulhoz képest. Éppen ezért munkáját leginkább a vad kísérletezés jellemzi.

Kimzisu

A 2019-ben alapított brand aszimmetrikus felépítésű, összetartó szövetkombinációkkal és szabálytalan, de testtudatos sziluettekkel ellátott ruhákat kínál. A cél, hogy elsőre összeférhetetlennek gondolt anyagokból kreáljanak valami harmonikust, szóval haosnlóra lehet számítani tőle.


Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk