A Dinamo Zagrebnek igencsak mozgalmas napjai voltak mostanában. Először egy hatalmas csapás érte őket, majd csodás műveltek.


Hétfőn hirdettek ítéletet a Dinamo Zagreb edzőjének, Zoran Mamicsnak az ügyében, akit a horvát bíróság csalással vádolt. Mamics belengette korábban, hogy ha börtönbüntetést kap, akkor le fog mondani. Így amikor kiderült, hogy 5 év letöltendő börtönbüntetést kap, rögtön érkezett is a közlemény arról, hogy visszalép pozíciójából. Segédje vette át a feladatait, számolt be róla a CBS Sports.

Ugyanakkor rosszabbkor látszólag nem is jöhetett az ítélet a horvát csapat számára, ugyanis napokkal vesztették el az edzőjüket az Európa Liga nyolcaddöntőjének a visszavágója előtt. José Mourinho Tottenham Hotspurje 2-0-os magabiztos előnnyel várhatta az összecsapást, így a hírek fényében a legtöbben elkönyvelték az angolok továbbjutását.

Tegnap viszont csoda történt. A Dinamo Zagreb ugyanis rendes játékidőben az előzmények ellenére simán ledolgozta a kétgólos hátrányát, aztán a hosszabbításban egy harmadik góllal tovább is jutott. Mourinho játékosainak mindössze egy gólra lett volna szükségük az egész mérkőzés alatt a továbbjutáshoz. De nem tudtak betalálni egy csapat ellen, aminek 4 nappal korábban távozott az edzője börtönbüntetése miatt. Ezt már sose mossák le magukról.


Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk