Sergio Ramos és Kepa is kihagyja a tornát, németeknél pedig Ter Stegen és Draxler meglepő kimaradó.


Szép sorban érkeznek a hivatalos EB keretek, az EB-t kihagyó sztárok sora pedig már most olyan neveket tartalmaz, mint Sergio Ramos, Kepa, Bergwijn, Ter Stegen, vagy Draxler. A spanyolok egyébként nem is éltek a 26 fős keret lehetőségével, 24 játékost visznek a tornára. Szóval még csak nem is arról van szó, hogy muszájból maradtak volna ki az említett nevek. Ramos kimaradásával pedig nem lesz az EB-n spanyol Real Madrid-játékos.

Ami a német keretet illeti, Leno és Trapp kiszorította az utazó keretből a Barcelona kapusát, Ter Stegent, emellett a PSG-ben nemrég hosszabbító Draxler is kimarad.

A hollandoknál kényszerű kimaradó a Liverpool világklasszisa, Van Dijk, aki sérült. Őt majd az Interrel frissen bajnokságot nyerő De Vrij fogja helyettesíteni. Emellett a Tottenhamben játszó Bergwijn is kimaradt a keretből. Akárcsak az Aston Villában kiváló szezont futó El Ghazi.

A portugálok viszont valóságos világverő csapattal mennek majd neki a tornának. Csak el ne fogyjanak a középhátvédkeik, amiből csak hármat neveztek.


Friss

Ezért lehet fontos a hazai áru fogyasztása

A szezonális áru vásárlása jót tesz a környezetnek, a termelőknek és a pénztárcánknak is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy kutatás szerint ma már leginkább a kultúra befolyásolja az evolúciót

Egy friss tanulmány megállapítja, hogy az emberi fejlődésben gyorsabbak a kultúra okozta változások a genetikai változásoknál.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Renson

A tökéletes nyári pillanatok elengedhetetlen kellékei (x)

Végre megérkezett a nyár, gondtalanul sütkérezhetünk a napon, grillezhetünk a családdal, olvashatunk a szabadban jéghideg limonádét kortyolgatva. A minőségi időtöltéshez pedig elengedhetetlenek a tökéletes szabadtéri felszerelések, amelyek nem csupán funkcionálisak, de szépek is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk