Az ország első szupermodelljét senki sem csupán a szépsége miatt ismeri el: Pataki Ági nem csak a külsejével, a mondanivalójával is mindig érdeklődést vált ki. Nem véletlenül, hiszen aki közel 50 éve képes mindent sikerre vinni, amibe belefog, az tudhat valamit! Hogy mit? Máris kiderül!


A minőség legyen a cél

A nap idézete Pataki Ágitól

Hamu és Gyémánt

„Én azt hiszem, ebben vagyok nagyon jó: soha nem gondoltam, hogy mindent én tudok a legjobban, és mindig képes voltam rá, hogy megkeressem azokat, akikre támaszkodhatok, akiknek adhatok a véleményére. Például filmproducerként sem jut eszembe a kreatív munkába beleszólni. Megtehetném – hiszen bizonyos szempontból hatalmi pozícióban vagyok –, de inkább maradok annál, amihez értek." – meséli Pataki arra a kérdésre válaszolva, honnan fakad az a magas fokú minőségérzéke, ami az egész életét meghatározta

Bizonyított modellként, üzletasszonyként, és filmproducerként is, de nem pihen, hiszen már a következő projektjét is megálmodta –igaz, arról még nem árult el részleteket. Közel 50 éve tart a sikerszériája, ami ilyen hosszú időn keresztül pusztán nem lehet szerencse kérdése! Így ha valakinek, neki érdemes megfogadni a tanácsát!

Pataki Ágit szépségről, az idősebb nők társadalmi megítéléséről, és a nemrég megjelent új könyvéről Váradi Júlia kérdezte. A teljes interjú a Hamu és Gyémánt magazin őszi lapszámában olvasható.

Pataki Ági interjú és további fotók a Hamu és Gyémánt magazinban!

Feh\u00e9rre festet kezek tartj\u00e1k k\u00e9k h\u00e1tt\u00e9r el\u0151tt a Hamu \u00e9s Gy\u00e9m\u00e1nt magazint

Megjelent a Hamu és Gyémánt őszi száma!

Hamu és Gyémánt

A Hamu és Gyémánt magazin őszi lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk