Péntek reggel Oprah Winfrey gondolatait idézzük, aki arra emlékeztet minket, hogy olyakor érdemes ösztöneinkre hallgatni.


Belső látás vs. éles szem

A nap idézete Oprah Winfrey-től

Hamu és Gyémánt

A Bíborszín Sofiája

Bár a legtöbben műsorvezetőként gondolunk rá, Winfrey számtalan esetben bebizonyította, hogy színésznőnek is kiváló. Sőt első filmszerepével kiérdemelte az Amerikai Filmakadémia elismerését is, hiszen 1986-ban ott szerepelt a neve a legjobb női mellékszereplők között az 58. Oscar-díjátadón.

Winfrey-t a Bíborszínben nyújtott alakítása miatt jelölték díjra, melyben Sofia karakterét formálta meg. A Steven Spielberg által rendezett mozit különben a világ egyik leginkább alulértékelt filmjeként tartják számon. 1985-ben egyértelműen közönségkedvenc volt, ami hozott is 11 jelölést az Oscarra, ám a Filmakadémia végül egyet sem ítélt oda az alkotóknak.

Friss

Íme, 3 tipp, hogy feldobd magad, ha szomorú vagy

Mutatunk néhány tippet, ha fel szeretnénk dobni magunkat szomorúság esetén.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Készíts te is házilag limonádét!

A limonádé a nyár egyik legkedveltebb itala. Nagy szükségünk van rá, főleg ebben a hőségben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk