Hallottad már a Smooth Criminalt ping-ponggal előadva?


Az internet néha rettenetes hely tud lenni, ideális esetben viszont az emberi kreativitás végtelenségére az egyik legjobb érv. Ha az ember ugyanis valami végtelenül ötletes, de teljes egészében haszontalan vagy idióta dolgokat nézni, jobb helyet nem talál az internetnél.

Például találunk rajta számtalan Michael Jackson-feldolgozást. Ugyanakkor akad egy srác, aki feltette azt a kérdést, ami talán még soha senki: mi van, ha elping-pongoznám a számot? Úgyhogy megragadta ütőjét és labdáit, rádugta a gitárt az erősítőre, aztán szervált egy Smooth Criminalt.

A dobhangokat is labdapattogás adja, a húrokat pedig pontosan célzott ütésekkel szólaltatja meg, az egyetlen negatívuma, hogy túl rövid. Egyszerre vicces és bámulatos ugyanis, hogyan old meg mindent ping-ponggal.


Friss

Már 1 milliárdan látták a Billie Jeant Michael Jacksontól a YouTube-on

Belépett az úgynevezett milliárdos klubba.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Pénzérmékre kerül Ennio Morricone portréja

Limitált darabszámú öteurós pénzérmével tiszteleg a tavaly elhunyt Ennio Morricone Oscar-díjas olasz zeneszerző, karmester emléke előtt Olaszország.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Youtube/Código Nuevo

Egy új program segítségével szemmozgatással is zenélhetnek a mozgássérült zenészek

Puszták a szemük mozgatásával 25 hangszeren is játszhatnak a mozgáskorlátozott művészek egy új technológiának köszönhetően.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk