A Porto edzője valószínűleg élete legrövidebb meccs utáni sajtótájékoztatóját adta.


Megtörtént a csoda a Bajnokok ligája nyolcaddöntőjében, a Porto ugyanis simán kiejtette a Juventust, méghozzá 10 emberrel, miután kiállították a második félidőben az egyik játékosukat. Ezzel az olasz bajnok zsinórban másodjára távozik a nyolcaddöntőben, tavaly a Lyon állította meg őket ugyanitt a kupasorozatban.

Ezek után azt gondolná az ember, hogy a sajtó alig várja, hogy feltehesse a hős portugálok vezetőedzőjének,Sérgio Conceiçãonak a kérdéseit. Kellemetlen módon viszont egyetlen újságíró sem jelent meg az online sajtótájékoztatón, szóval villámgyorsan rövidre is zárták a kínos szituációt.

Egészen érthetetlen egyébként, hogy két ilyen meccs után, kiejtve a Cristiano Ronaldo által vezetett Juventust, hogy nem kíváncsi rá egyáltalán a sajtó. Az egyik potenciális magyarázat, hogy a tavalyi év és az első meccs fényében a sajtó képviselői elkönyvelték a dolgot a Juventus gyengélkedésének, így nem tartották akkora nagy teljesítménynek Conceição munkáját. Pedig több figyelmet érdemelt volna.


Friss

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megjelentek a Volt egyszer egy...Hollywood soha nem látott jelenetei

A Harper Perennial bemutatta Quentin Tarantino Volt egyszer egy...Hollywood című készülő regényének hivatalos előzetesét, amely tele van eddig soha nem látott felvételekkel a rendező kilencedik nagyjátékfilmjéből.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy óriási fényes spirált figyeltek meg a Csendes-óceán felett

A jelenség még június 18-án jelent meg, az eseményről pedig több felvétel is készült.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk