A Manchester United elleni vereséggel karrierje mélypontján van az egykoron a világ legjobb edzőjének tartott portugál.


José Mourinho a Portoval, majd később az Interrel is Bajnokok ligáját nyert, azóta viszont igencsak lejtmenetben van a karrierje. A 2015/16-os szezon során elérte az abszolút mélypontját addigi karrierjének, amikor a Chelsea-vel 16 Premier League meccsből mindössze 4-et tudott megnyerni, emellett pedig három döntetlenje volt a csapatnál.

Menesztését követően a Manchester Unitednél sem sikerült a nagy visszatérés. Végül aztán a Tottenhamnél nemrég tényleg második virágzását élte és egy ponton úgy tűnt, hogy a bajnoki címre is esélyes lehet a csapat. De aztán szép lassan elkezdett leereszteni az a bizonyos lufi, jelenleg pedig a 7. helyen tanyáznak úgy, hogy a mögöttük levő Everton 2 mérkőzéssel kevesebbet játszott.

A tegnapi otthoni vereséggel egykori csapata, a Manchester United ellen ugyanakkor egy új személyes negatív csúcsot állított fel. Ez volt a szezonban ugyanis eddig a Tottenham 10. veresége. Ennyiszer még sose kapott ki egy szezon során egyetlen olyan csapat sem az adott bajnokságban, amelyiknek ő volt a menedzsere. És még hátra van 7 meccs a végéből, szóval kijelenthetjük, hogy ez karrierje legrosszabb szezonja már most.

Pláne, ha azt nézzük, hogy a jelenleg felette tanyázó csapatok ellen eddig csak kétszer tudott nyerni, 7 vereséget jegyez viszont ellenük.


Friss

Gerinces Paleontológiai és Plaeoantroplógiai Intézet /Chen Yu/

Megtalálták a Föld legnagyobb szárazföldi emlősét

A ma ismert állatok eltörpülnének mellette.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Térképre vitték a Balaton legjobb sörlelőhelyeit

A különleges sörök kedvelőinek kedvez az az új online kalauz, amely a legjobb Balaton környéki kisüzemi sörfőzdéket, illetve craft söröket is árusító éttermeket, sörözőket és üzleteket gyűjti össze.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk