A Manchester United elleni vereséggel karrierje mélypontján van az egykoron a világ legjobb edzőjének tartott portugál.


José Mourinho a Portoval, majd később az Interrel is Bajnokok ligáját nyert, azóta viszont igencsak lejtmenetben van a karrierje. A 2015/16-os szezon során elérte az abszolút mélypontját addigi karrierjének, amikor a Chelsea-vel 16 Premier League meccsből mindössze 4-et tudott megnyerni, emellett pedig három döntetlenje volt a csapatnál.

Menesztését követően a Manchester Unitednél sem sikerült a nagy visszatérés. Végül aztán a Tottenhamnél nemrég tényleg második virágzását élte és egy ponton úgy tűnt, hogy a bajnoki címre is esélyes lehet a csapat. De aztán szép lassan elkezdett leereszteni az a bizonyos lufi, jelenleg pedig a 7. helyen tanyáznak úgy, hogy a mögöttük levő Everton 2 mérkőzéssel kevesebbet játszott.

A tegnapi otthoni vereséggel egykori csapata, a Manchester United ellen ugyanakkor egy új személyes negatív csúcsot állított fel. Ez volt a szezonban ugyanis eddig a Tottenham 10. veresége. Ennyiszer még sose kapott ki egy szezon során egyetlen olyan csapat sem az adott bajnokságban, amelyiknek ő volt a menedzsere. És még hátra van 7 meccs a végéből, szóval kijelenthetjük, hogy ez karrierje legrosszabb szezonja már most.

Pláne, ha azt nézzük, hogy a jelenleg felette tanyázó csapatok ellen eddig csak kétszer tudott nyerni, 7 vereséget jegyez viszont ellenük.


Friss

3 légzéstechnika, amellyel könnyebben álomba ringathatod magad

A hosszú munkanapokkal, különféle feszültségekkel, szülői kiégéssel vagy más érzelmileg kimerítő helyzetekkel teli, elfoglalt és gyors tempójú társadalmunk megnehezítheti a valós relaxációt, a kikapcsolódást és a pihentető alvást. Rengetegen küszködnek valamilyen alvásproblémával, ám egyes légzőgyakorlatot segíthetnek megnyugodni, s ezzel együtt elaltatni minket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megjelentek a Volt egyszer egy...Hollywood soha nem látott jelenetei

A Harper Perennial bemutatta Quentin Tarantino Volt egyszer egy...Hollywood című készülő regényének hivatalos előzetesét, amely tele van eddig soha nem látott felvételekkel a rendező kilencedik nagyjátékfilmjéből.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy óriási fényes spirált figyeltek meg a Csendes-óceán felett

A jelenség még június 18-án jelent meg, az eseményről pedig több felvétel is készült.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk