Napindító gondolat – 11.03.

Huzella Júlia színésznő tisztában van vele, hogy az idő kincs. Épp azzal a céllal hozta létre 2020-ban a Tíztőlmese oldalt – ahol meséket olvas online –, hogy a legnagyobb kincset adja a home office kihívásaival küzdő szülőknek: időt. Addig ugyanis, amíg ő a gyerekekre "vigyáz", a szülők nyernek fél órát. De vajon milyen viszony fűzi a művésznőt a pergő percek súlyához magánemberként? Vajon hogyan gondolkodik a pillanatok múlandóságáról? És hogyan tud ő maga időt töltetni édesanyaként a gyerekeivel?

A pillanat megéléséről

„Úgy emlékszem, hogy kamaszkoromban nagyon lassan telt az idő, az egyetem öt éve pedig szinte elrepült." - kezdi gondolatmenetét Huzella Júlia színésznő, a Tíztőlmese ötletgazdája a Hamu és Gyémánt magazin Portfólió rovatában, mely az idő kérdését járja körül. Júlia szerint, ha nem vigyázunk, akár elszalaszthatjuk az élet legfontosabb pillanatait is.

Tudatos jelenlét

„A gyerekeim érdekében is törekszem rá, hogy jelen tudjak velük lenni: hogy ne terelje el a figyelmem mindig valami más. Többek között ezért cseréltem le az okostelefonomat egy régi nyomógombosra – mérföldkő volt számomra az átállás, igazi szabadságérzetet adott.” - meséli Júlia.

Huzella Júlia mellett a családregénnyel debütáló Kollár-Klemencz László énekes-dalszerző, Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, és Tisza Kata író, interkulturális pszichológiai szakértő is megosztották velünk a témával kapcsolatos értékes gondolataikat.

A teljes interjú a Hamu és Gyémánt magazin őszi lapszámában olvasható.

Huzella Júlia interjú és további érdekességek a Hamu és Gyémánt magazinban!

A Hamu és Gyémánt magazin őszi lapszáma elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

Feh\u00e9r kezek tartj\u00e1k a Hamu \u00e9s Gy\u00e9m\u00e1nt magazint Megjelent a Hamu és Gyémánt őszi száma! Hamu és Gyémánt
A figyelmetekbe ajánljuk