Az angol válogatott vezérének ma kellett volna először megjelenni edzésen klubjánál pihenője után, de nem jelent meg, mert nem hajlandók eladni őt.


Egy ideje pletykálták már, hogy Harry Kane a nyáron távozik, miután a Tottenham Hotspur ezúttal se érte el a Bajnokok Ligája indulást jelentő hely valamelyikét. A sztárcsatár 28 éves jelenleg, szóval ha valamikor váltani szeretne, akkor annak valószínűleg most jött el az ideje. A rivális Manchester City pedig tett is egy 100 millió fontos ajánlatot az angol válogatott csapatkapitányáért, amit a Tottenham élből vissza is utasított.

Dan Levy tulajdonos és az új sportigazgató, a Juventustól érkező Fabio Paratici ugyanis maradásra szeretnék bírni a támadót. Nos, úgy tűnik erről Kane hallani se akar, az EB óta ugyanis ma kellett volna megjelennie először klubja edzésén. A lényeg a kellett volna, ugyanis nem jelent meg és a hírek szerint nem sérülés vagy betegség áll a háttérben, szimplán így sztrájkol gyakorlatilag. Volt egy szóbeli megállapodása ugyanis klubjával, hogy szezon végén elengedik.

A figyelmetekbe ajánljuk