Eddig valami csak a portugál trénernek sikerült, de a Borussia Dortmund elleni győzelemmel Pep beérte őt.


Pep Guardiola a Borussia Dortmund elleni visszavágón sikeresen megtörte a Manchester City átkát, ugyanis a spanyol edzővel még sose jutott túl a Bajnokok Ligája negyeddöntőjén. De négy sikertelen év és ciki kiesés után most ötödjére elérték az elődöntőt, ahol a PSG lesz az ellenfelük.

Ezzel pedig Guardiola nem csak egy átkot tőrt meg, hanem beérte egy bizonyos örökranglistán José Mourinhot. Ugyanis mindketten eddig fejenként nyolc alkalommal érték el a döntő előszobáját a legrangosabb európai kupasorozatban. Ráadásul Mourinho mostani eredményeit látva spanyol vetélytársa könnyel lehagyhatja idővel, új rekordot felállítva.


Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk