Péntek reggel George R.R. Martin gondolatait tolmácsoljuk, aki arra emlékeztet minket, hogy a megbocsátást minden esetben beismerésnek kell megelőznie.


Nincs egyik a másik nélkül

A nap idézete George R.R. Martintól

Hamu és Gyémánt

Animált Trónok harca-sorozat?

Egyike a számtalan Trónok harca-szériának, amin jelenleg az HBO dolgozik. Az animációs feldolgozás még nagyon kezdeti fázisban van, egyelőre azt sem lehet pontosan tudni, miről vagy épp kiről fog szólni.

A megannyi Trónok harca-folytatás közül leghamarabb a House of The Dragon című előzménysorozattal találkozhatunk majd, melynek főszereplője Naomi Watson lesz. De tervben van még egy Martin Tales of Dunk & Egg című novelláiból készült sorozatadaptáció is, mely 90 évvel az eredeti széria történései előtt játszódna.

A kötet Ser Duncan The Tallról, valamint és Aegon V. Targaryenről szól – a címben szereplő Dunk és Egg is rájuk utal. A tervezett szériának egyelőre még nincs vezetőírója.

Friss

Gerinces Paleontológiai és Plaeoantroplógiai Intézet /Chen Yu/

Megtalálták a Föld legnagyobb szárazföldi emlősét

A ma ismert állatok eltörpülnének mellette.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Térképre vitték a Balaton legjobb sörlelőhelyeit

A különleges sörök kedvelőinek kedvez az az új online kalauz, amely a legjobb Balaton környéki kisüzemi sörfőzdéket, illetve craft söröket is árusító éttermeket, sörözőket és üzleteket gyűjti össze.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk