Jude Bellingham már a felnőtt válogatottnak a tagja, negyeddöntőben szerzett góljának köszönhetően pedig egy örökranglistára is felkerült.


Érezhetően volt egy kvázi üresjárat a nagy Lampard-Gerrard fémjelezte angol generáció után, de az angol válogatott újra tele tehetséges fiatallal, mint Phil Foden, Jadon Sancho, vagy éppen a legújabb angol tinisztár, Jude Bellingham. Utóbbi még nem töltötte be a 18-at sem, de már a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszó Borussia Dortmund egyik legjobbja a középpályán.

Bellingham fontos ember volt a Manchester City elleni visszavágón, ugyanis az ő góljával szereztek vezetést a németek. Végül aztán Guardiola csapata megfordította két góllal a meccset, viszont az angol tini góljával történelmet írt. Ugyanis a Bajnokok Ligája kieséses rendszerében mindössze egyetlen nála fiatalabb játékos lőtt valaha gólt. Bellingham 17 évesen és 289 naposan lőtte maga gólját, míg az öröklistán őt megelőző Bojan Krkic 2008-ban 17 évesen 217 naposan talált be.


Friss

Így változtassunk testképünkön még ezen a nyáron

Testképünkre negatív hatással lehetett a pandémia időszaka, mivel nőtt a szorongásszintünk. Hogyan tehetnénk egészségesebbé?

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Földnek is van pulzusa, az oka azonban ismeretlen

Rendszeresen „megdobban" a bolygó.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
YouTube / NewsHour4u

Szakértők sem tudják mit rejthet a Jemenben található pokol kútjának mélye

A Jemen sivatagában található óriási lyuk 30 méter széles és 100-250 méter mély is lehet akár. A helyi néphit szerint a démonok börtöneként hozták létre, ezt az állítást pedig a mélyéből felszálló bűzös szagok is alátámasztják.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk