A rapper rózsaszín Crocsban pózolt, akkora lett rögtön az igény rá, hogy csomó embernek lehalt a márka weboldala.


Nicki Minaj az Instagramra két fotóval jelentette be ma megjelent új zenéjét, a fotókon pedig két szív alakú párnával takarja el látszólag meztelen testét. Pontosabban majdnem meztelennek tűnő testét, ugyanis a fotókon visel egy pár rózsaszín Crocs papucsot.

Ennek hatására pedig annyira megnőtt a kereslet rögtön a rózsaszín Crocs iránt, hogy a weboldal sok embernek lehalt a nagy érdeklődés miatt, amit alig bírtak el a szerverek. A cég jelezte is, hogy óriási növekedést produkáltak a rajongók az eladásokban. Némelyik helyen ki is fogyott a készlet belőle.

(Forrás: Complex)


Friss

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Wikimedia

Európa egyik leggyakoribb lepkefaja képes akár 14 ezer kilométert is megtenni

A bogáncslepke akár 12-14 ezer kilométert is megtesz Afrika és Európa között kedvező időjárási körülmények esetén. Ez pedig a leghosszabb vándorlási útvonal, amelyet egy rovar megtesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk