woman in black long sleeve shirt holding black ceramic mug

Vakrandi után közös karanténba került a két kínai fiatal

Kínában egy nő egy gyors változás miatt egészen szokatlan helyzetben találta magát.


Kínában egy nőnek a szülei vakrandikat szerveztek. A 10 jelöltből az 5. meghívta a házába Csengcsou városába egy vacsorára annak az ígéretével, hogy jól főz. Napokkal később a kínai WeChat alkalmazáson a nő jelezte, hogy a férfi házában maradt a gyors és szigorú hatóssági karantén miatt, mivel a városban alaposan megnőtt a koronavírus-fertőzöttek száma.

Kínában igencsak komolyan veszik egyébként a járványt, így kedtől Csengcsouban el is rendelték a nem létfontosságú üzletek bezárását, gyors lezárásokat rendelnek el a lakosság körében az adott városban, egyúttal pedig végigtesztelik a város 12,6 milliós lakosságát, hogy kiszűrjék a tünetmentes fertőzötteket. Szóval mindenki ott marad a lezárás alatt, ahol éppen van.

Azt nem tudni, hogy a nő még mindig a férfi lakásában van-e, bár a bejegyzése óta nőtt az esetszám, szóval vélhetően még mindig nála van. Posztjában egyébként elmondta, hogy a férfi minden nap főz rá, és tényleg jól főz. Ugyanakkor elmondta róla, hogy nagyon csendes és nem beszél sokat.

Egyébként Kínában nem ez az első hasonló eset. Hszian városában egy férfit egy költözés közepén talált meg a gyors lezárás. Még a csomagok összeszedésének befejezését sem engedték meg neki az autójából, ezért a szomszédaitól kellett kölcsönkérjen paplant erre az időszakra.

(Forrás: BBC)


A figyelmetekbe ajánljuk