Justin Timberlake jobb színész, mint azt bárki gondolta volna

Justin Timberlake a 21.századi zeneipar egyik legmeghatározóbb férfi alakja, különleges hangszíne és remek mozgása miatt milliók kedvencévé vált. Az éneklés mellett többször is szerepelt filmekben, de legutóbbi produkciójában mutathatta meg igazán színészi tehetségét.



A nézők már tűkön ülve várták a bemutatót. A Justin Timberlake főszereplésével készült Palmer című dráma premierjét a 33% -kal többen nézték, mint egy átlagos filmet az Apple TV-n, ezzel pedig a szolgáltató legnézettebb műsorává vált. A megjelenést követő időszakban jó pár filmkritikus is méltatta kiváló játékát – számolt be róla a Variety.

A film Eddie Palmerről szól, aki egykori középiskolás futballsztár volt, ám egy rossz döntés miatt 12 évre börtönbe kerül. Miután kiszabadul Vivian nagymamájához költözik, az idős hölgy pedig alkalmanként egy Sam nevű, furcsa kisfiúra vigyáz. Palmer végül a helyi iskolában kezd dolgozni és váratlanul Sam ideiglenes gondviselőjévé válik. Majd kezdetét veszi a bonyodalom.

Habár az Apple TV még nem ér az HBO és Netflix közelébe, egyre több nézője akad. A vezetők igyekeznek feldobni a kínálatot, így hamarosan olyan filmeket is bemutatnak, amiben Leonardo DiCaprio,, Will Smith, Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix, Robert De Niro és Timotheé Chalamet is látható lesz.

A figyelmetekbe ajánljuk