Itt a legfrissebb lista: ide utazhatunk most korlátozás nélkül

Bár az idő most éppen nem nyarat idéz, egyre biztosabb, hogy idén sem maradnak el az utazások. És bár két hónapja még szinte elképzelhetetlen volt, külföldre is mehetünk. De mégis hova? És milyen feltételekkel?


Elindult az unió új oldala, amiben élőben és folyamatosan frissülő tartalommal nézhetjük meg, hogy milyen feltételekkel utazhatunk be az egyes európai országokba.

Noha a lakosság védelme továbbra is elsődleges szempont, azt szeretnék, ha mindenki élvezhetné a nyaralását, újra találkozhatna családtagjaival és barátaival, vagy lebonyolíthatná különféle céllal tervezett utazásait. Ez az interaktív eszköz olyan információkkal szolgál, melyek ismeretében Ön is bátran megszervezheti európai utazását és nyaralását, nem tartva attól, hogy ezzel kockára teszi egészségét, biztonságát. Az információk rendszeresen frissülnek, és a jobb használhatóság érdekében 24 nyelven elérhetők. Az oldalt ITT éred el.

Ezt az oldalt megelőzte egy magyar fejlesztés, amely szintén hasznos infókkal és nagyon egyértelműen, egy térképen lehet látni, hogy hova lehet menni. Ezen például az látszik, hogy egyre kevesebb a piros folt. Például Ausztria és Görögország is megnyílt tegnap, Spanyolországba is mehetünk korlátozás nélkül 21-én.

Ez látszik a térképen is. Ezt az oldalt ITT éred el.


Fotó: hovautazhatok.hu


A figyelmetekbe ajánljuk