Bunkerből szállás: 9 éves kisfiú faházát vehetjük ki Airbnb-n
Sokan azt hihetjük, hogy már mindent láttunk, ha az Airbnb-n található szállásokat böngésszük.

Boroshordókban kialakított szállástól az olasz Alpokban található kunyhókon át mindent kitaláltak már, mivel szinte mindenki odáig van az egyedi és festői helyszínekért. Most úgy tűnik a Travel + Leisure megtalálta az ékkövét szállásoknak: egy faház az észak-karolinai Murphyben, ahol egy nem mindennapi tulajdonos/házigazda fogad minket.

Ugyan az Airbnb-hirdetést az anyuka, Rachel vezeti, de a faházat a kilencéves fia, Eli üzemelteti, aki imádja, hogy minden vendégének egyedi szállásélményt nyújthat.

Eli nem csupán házigazda, de tervező is egyben. A kisfiú három éves születésnapi pénzét fektetett a faházba, hogy végül kiadja azt, és a befolyó összeget jótékony célra fordítsa.

Az építkezés először csak saját célra kezdődött: Eli egy nerf-bunkert rakott össze magának, de végül olyan jól sikerült a dolog, hogy megosztotta másokkal is az erdőben található épületet.

Rachel szerint a fia apró kézműves termékeket is árult – kis petárdáktól a csillámbombákig – egy helyi bolt pultjában, hogy összegyűjtse a pénzt a faházára.

Ha valaki ellátogatna Eli szállásába, az 150 dollár/éjszakáért meg is teheti ide kattintva.


A figyelmetekbe ajánljuk