Gluténmentes és cukormentes is, 45 perc alatt elkészíthető.


Kifejezetten nyárhoz passzoló étel a paradicsomos rakott cukkini, amihez mindössze 10 perc előkészület és 35 perc sütés szükséges. Amire pedig szükségünk lesz hozzá:

  • 2db közepes cukkini
  • 50dkg paradicsomszósz
  • 15dkg mozzarella
  • 5dkg parmezán sajt
  • petrezselyem

Kezdésként vágjuk fel a cukkiniket nagyjából 2-3 milliméteres karikákra, aztán kenjük a paradicsomszósz harmadát egy kis tepsi aljára. A cukkinikarikák felét ezután rápakolhatjuk, majd ezt követően a paradicsomszósz újabb harmadát kenjük a tetejére.

Vágjuk fel a mozzarellát és rakjuk rá az eddigi rétegekhez, majd fedjük be a cukkini maradékával. Végül a maradék paradicsomszószt is rákenhetjük fedőrétegként, majd rászórhatjuk a parmezánt a tetejére. Ezután már mehet is a sütőbe.

Először is a tepsit lefedve 180 fokon süssük nagyjából 25 percig. Ezután vegyük le a fedőjét és hagyjuk pirulni további 5-10 percet annak függvényében, mennyi idő alatt pirul szép aranybarnára. Ha pedig kész vagyunk, már csak meg kell szórnunk petrezselyemmel, és már tálalható is, ha kellően meghűlt.

(Forrás: Nosalty)


Friss

Videójáték lesz A galaxis őrzőiből

A játékot a Deus Ex mögött álló csapat fejlesztette.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Buffon visszatér oda, ahol kezdte

Következő klubja az a csapat lesz, ahol első profi mérkőzését játszotta, nem tervez továbbra se visszavonulni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Sándor Emese

Itt az ideje megbocsájtanod Skrillex bűneit: ezt hallgasd!

Manapság minden egyes héten követhetetlenül sok zene jelenik meg világszerte. Éppen ezért próbálunk segíteni az eligazodásban: minden héten összegyűjtjük az előző hét legérdekesebb megjelenéseit, hogy mindig képben lehess!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk