Az átlagosnál hosszabb hétvégét zárunk hamarosan, ezt pedig érdemes valami finommal tenni. Elkerülve azonban, hogy sokat álljunk a konyhapult mellett, elkészíthetünk egy pár perc alatt összedobható bögrés-mikrós sütit is. Mutatunk egy kiváló receptet!


Egyszerű, gyors és majdnem olyan, mint az igazi. Ez a bögrés brownie. Nem is kell hozzá más, csak:

  • 1 közepes méretű tojás;
  • 4 evőkanál kristálycukor;
  • 4 evőkanál liszt;
  • 2 evőkanál – lehetőleg holland – cukrozatlan kakaópor;
  • és 2 evőkanál olaj.

A hozzávalókat egy öblösebb bögrében csomómentesre összekeverjük, majd az elkészült masszát betesszük a 700 Wattra állított mikrohullámú sütőbe körülbelül 2 percre.

A két perc leteltével el is készült a sütink. Várjuk meg míg fogyasztható hőmérsékletűre hűl, ezt követően kapjunk elő egy kanalat és ehetjük is.

Friss

Gerinces Paleontológiai és Plaeoantroplógiai Intézet /Chen Yu/

Megtalálták a Föld legnagyobb szárazföldi emlősét

A ma ismert állatok eltörpülnének mellette.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Térképre vitték a Balaton legjobb sörlelőhelyeit

A különleges sörök kedvelőinek kedvez az az új online kalauz, amely a legjobb Balaton környéki kisüzemi sörfőzdéket, illetve craft söröket is árusító éttermeket, sörözőket és üzleteket gyűjti össze.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk