Két világ találkozása

Az Autistic Art jótékonysági aukciója

Mi köze van egymáshoz a művészetnek és az autizmussal élő fiatalok zárt világának? Az idén 10 éves Autistic Art Alapítvány évente bizonyítja jótékonysági aukcióin, hogy elég sok: a közös munkából ugyanis igazán különleges dolgok születnek.

Többek között egyedi ékszerek, táskák, kisbútorok készültek olyan designerek, művészek és ékszertervezők közreműködésével mint a Hannabi, Abbafy Klára vagy Anh Tuan. A kezdeményezésben résztvevő  ékszertervezőművészek és designerek az alapítvány művészeti programja keretében alkotó autista fiatalok grafikáiból inspirálódtak. A művészek egy-egy autista fiatal munkáit kiválasztva hoztak létre egyedi tárgyakat jótékony célra. Kalapács alá kerül továbbá 21 kortárs művész alkotása is, amelyek tartalmukban, témájukban vagy alkotói módszerükben reflektálnak az autizmusra.

Az est bevételéből az Autistic Art Alapítvány 10 hazai civil fenntartású autista lakóotthont, és egy egyedülálló művészetterápiás programot támogat. Ennek keretében születtek az ihletül szolgáló grafikák is.

Az aukció időpontja: 2017. október 19., 18 óra

Helyszín: TEREM Budapest (1052 Budapest, Piarista köz 2.)

A vacsorán fejenként 35 ezer forintos támogatói jegy megvásárlásával lehet részt venni. A támogatás teljesíthető az alábbi számlaszámra történő átutalással, vagy a helyszínen készpénzzel és bankkártyával. Az Autistic Art számlaszáma: 10700024-43767900-51100005, CIB Bank, Autistic Art Alapítvány. (Kérjük, a közleményrovatban tüntesse fel: Támogatás)

Jelentkezését a meghivo@autisticart.hu címen vagy a +36-1-489-2302-as telefonszámon várják.


Legyen gyűjtő, fizessen elő a Hamu és Gyémántra!

Szép, hasznos, értékes, prémium minőségű – a könyvespolcokon a helye.