Mezítlábas édenkert

Kanuhura Maldives

Kanuhura szigete egy gyöngyszem a langyos Indiai-óceánban a Maldív színes korallzátonyainak közepén. Az ötcsillagos privátsziget-komplexumba készülve papucsot ne csomagoljunk: a hófehér, púderfinomságú homokkal borított sziget 80 privát villájának 94 bohém stílusú lakosztálya vagy közvetlenül a tengerparton, vagy a víz fölötti cölöpökön helyezkedik el a türkiz színű lagúnák által határolt paradicsomban.

A természet erői építették ezt az édeni környezetet, mely nyugalmával szinte kiszippant a hétköznapi verkliből. A Kanuhura Maldives a luxus szigetélet ünneplése finom színekkel, természetes anyagokkal és elegáns trópusi designnal, mely az időtlen, laza, vándorutazó életérzést árasztja.

Landolás a paradicsomban 
A Male Nemzetközi Repülőtérre érkezve a privát Kanuhura Lounge-ban trópusi gyümölcsökből készült koktéllal kínálnak, hogy a fotelágyakba süppedve teljes relaxációban készülhessünk az előttünk álló 40 perces lélegzetelállítóan szép magánrepülőútra, mely a szigetre visz. 

Gypset módban
„A Kanuhura Maldives a Gypset (gypsy és jet-set) életérzést közvetíti, vagyis a kozmopolita sikket a laza otthonossággal párosítja. A hotel koncepciója a szabadság, vagyis a vendégek minden kívánsága teljesül” – árulta el a Hamu és Gyémántnak Gretlies Ringe, a hotel marketing igazgatója. És hogy mit jelent a szabadság Kanuhura szigetén? Minden lakosztályhoz saját bicikli tartozik, így akár két keréken is bebarangolhatjuk az 1.4km x 350m nagyságú szigetkomplexumot. A paradicsomi életérzés a szomszédos Jehenuhura és Masleggihura szigeteken folytatódik, melyeket akár úszva is elérhetünk. A sziget 80 luxusvillája és lakosztálya közül akár a világhírű Kanuhura tengerpart napfelkelte, akár napnyugta oldalán elhelyezkedőt választjuk, varázslatos kilátásunk lesz a türkiz lagúnákra. Minden apartman a tenger felé nyitott fürdőszobával, külön bel- és kültéri tusolóval, valamint visszafogott, természetes alapanyagú berendezésekkel van felszerelve. A lakosztályunkhoz tartozó, a tengerhez vezető privát stégen végigsétálva pedig filmbe illő jelenetben érezhetjük magunkat, végtelen kilátással az Indiai-óceánra!

Kokaa Spa
A Kokaa Spa egy valódi wellness-nagyágyú, ahol az 50 oldalas spa-katalógusból a világ szinte minden típusú masszázsa közül válogathatunk! Ha csak egyet próbálunk ki, akkor az a kristály masszázs legyen, mely kanuhurai specialitás. A szépségszalon menyasszonyi kezelésekkel és ajurvedikus kozmetikumokkal is vár.

Kids Club 
A 3-12 éves gyermekeket a Kids Clubban várják, ahol bébi teknősök simogatásától fogva a kókuszfestésen keresztül a kagylóékszer készítésen át számos programon részt vehetnek. A felnőttek számára a vízi sportok teljes tárháza áll rendelkezésre: különösen a búvárkodásban erős a sziget: a Lhaviyani-korallzátony körül 40 merülési pont található! A testi és szellemi felfrissült a tengerparton hajnalban vagy naplementekor tartott jóga órákkal teljessé.

www.kanuhura.com

Népszerű címkék:


Legyen gyűjtő, fizessen elő a Hamu és Gyémántra!

Szép, hasznos, értékes, prémium minőségű – a könyvespolcokon a helye.