Testi-lelki egyensúly

A wellness világnapja

A wellness világnapja tökéletes alkalom arra, hogy figyelmünk az egészséges életmód és a testi-lelki jólétünk felé forduljon. Ebből az alkalomból az aktuális lapszámunk címlapsztorijának egyik helyszíne, a Four Seasons Gresham Palace Budapest június 8-án, szombaton ingyenes reggeli és délutáni programokkal, valamint gasztronómiai élményekkel várja szállóvendégeit és a budapestieket.

„A wellness minden ember számára mást jelent, de mindegy, hogy milyen megközelítést alkalmazunk, abban mindannyian egyetérthetünk, hogy ötvöznie kell az elme, a test és a lélek szükségleteit” – mondja Virginia Cogliati, a Four Seasons Spa vezetője. „Az általunk kínált programok figyelembe veszik mind a hármat: a testet a reggeli futás alatt energizáljuk, lelkünket egészséges falatokkal tápláljuk, míg a jóga helyreállítja a test-szellem egyensúlyát.”REGGEL

7:00 - 8:30 | Buda Before Breakfast | Találkozó a hotel lobbyjában.
A program időjárásfüggő.
Regisztráció szükséges; legfeljebb 15 fő vehet részt.

A Wellness Világnapja egy egyedülálló „kulturális túrával” indul. A résztvevők – a hotel munkatársai kíséretében – a város legszebb helyszínei mentén indulhatnak reggeli előtti futásra. A Lánchídon áthaladva a Duna mentén a Szabadság-szoborig, a Gellért-hegy tetején, a Filozófusok kertjén át egészen a Várkert Bazárig vezet az útvonal. A hét kilométeres távon egyedülálló látvány tárul eléjük az ébredő városról. A szállodába való visszatéréskor a résztvevőket egészséges reggeli snackek várják majd.


„Az élmény legszebb pillanata, amikor felérünk a Gellért-hegy tetejére: büszkék vagyunk saját teljesítményünkre és közben Budapestet a legdicsőségesebb pillanatában csodálhatjuk meg, még a turistacsoportok érkezése előtt” – meséli Buday Peter, a Four Seasons Hotel Gresham Palace Vezető Concierge-e.

DÉLUTÁN

16:00 - 17:30 | Jóga a Téli kertben
Regisztráció szükséges; legfeljebb 15 fő vehet részt.

„Gyakorolj, és a többi jön magától” – mondta Sri Pattabhi Jois. „A jógában találtam meg az öngyógyítás módját. A test, az elme és a szellem harmóniájának átélését jelenti nekem egyszerre. Szeretném megmutatni az embereknek, hogyan tanulhatják meg ők is” – meséli Tóth Eszter, a Four Seasons Hotel Gresham-palota jógaoktatója.A másfél órás jóga után a résztvevők egészséges limonádékat és növényi alapú kanapékat kóstolhatnak, amelyet a hotel séfje, Győrffy Árpád álmodott meg és a KOLLÁZS – Brasserie & Bar vegetáriánus menüje inspirált.

A részvételhez minden esetben előzetes regisztráció szükséges.
További információk és foglalás: +36 1 268 5500 vagy spa.budapest@fourseasons.com

Fotó időpontja: 2019. 06. 04.

Legyen gyűjtő, fizessen elő a Hamu és Gyémántra!

Szép, hasznos, értékes, prémium minőségű – a könyvespolcokon a helye.