Otthon a lakásunktól távol

Airbnb Plus

Az Airbnb felhozatala eddig nem feltétlenül a luxus szállásokról volt ismert, a közösségi szállásportál azonban az idén tavasszal elindította luxusingatlanokat felvonultató aloldalát, ahol butikhotel minőségű szobákat, dizájner lakosztályokat, vagy akár felsőkategóriás teljes ingatlanokat is kibérelhetünk rövid távra.

Az Airbnb Plus oldalán található szállásadókat az Airbn csapata kivétel nélkül letesztelte. A minőségi vendágfogadás mellett a szobák dizájnos kialakítása és elhelyezkedése is döntő szempont abban, hogy valaki felkerülhet az Airbnb aloldalára. A cég a nyitással a butikhotelek és a felső kategóriás szállodák piacára szeretne betörni, de hamarosan Airbnb Premium néven már csúcsminőségű programszolgáltatások közül is válogathatunk.

Az Airbnb Plus kínálatban jelenleg a floridai tengerparti luxusnyaralótól kezdve a londoni bohém művészlakáson át sokféle stílus közül válogathatunk. Az ingatlanok a jó minőségű hotelek színvonalát ötvözik a családias vendéglátás bensőséges hangulatával. Melléfogni nem igen tudunk, hiszen a szállások és a szállásadók mindegyike az Airbnb stábja által felállított minőségi kritériumoknak kell, hogy megfeleljen.

További információ: Airbnb Plus

Még több inspirációért iratkozzon fel hírlevelünkre, a kéthetente megjelenő MuseLetter-re!


Legyen gyűjtő, fizessen elő a Hamu és Gyémántra!

Szép, hasznos, értékes, prémium minőségű – a könyvespolcokon a helye.