Igazi fénykard disney

A rövid bemutató csak jobban felcsigázhatja a rajongókat a sok kérdőjel miatt.


Amióta létezik a Star Wars-univerzum a gyerekkor elengedhetetlen kelléke lett a fénykard, mint játék. Különböző generációk különböző formákat és típusokat ismertek meg, de a Disney állítása szerint, a mostanihoz hasonlót még nem láthattak a rajongók.

A cég ugyanis megalkotta az első fénykardot, amely ki- és visszahúzható is egyben. Mindezt valószínűleg nem az újonc rajongókra tervezte, hanem az igazi, keményvonalas fanatikusoknak. Az új játékszert be is mutatták néhány másodperc erejéig, amely egyszerre kelthet izgalmakat és kérdéseket is.

Az ugyanis nem derül ki, hogy az „igazi" fénykard milyen technológiával működik, de a The Verge arra tippel, hogy a pengét egy markolatba épített motor tol ki és húz vissza, mindezt pedig LED-fénnyel világították meg. A fénykard hangja is nagyon jól szól, szinte megegyezik a filmekből ismerttel; de itt sem tudni, hogy mindezt a videó alá vágták csak be, vagy tényleg így szól.

A Disney ennek ellenére kitartóan úgy fogalmaz, hogy ilyen még egy Star Wars-rajongó sem látott. Az biztos, hogy rendesen kiéheztetik őket: először 2022-ben a Star Wars: Galactic Starcruiser nevű luxusszálloda megnyitóján lehet majd kipróbálni. Arról szintén nincs információ, hogy később felkerül-e a polcokra vagy megmarad reklámeszköznek.

A figyelmetekbe ajánljuk