Reboot készült David Carradine legendás Kung Fu-sorozatából

Carradine a szériának köszönhette évekkel később a szerepét Tarantino Kill Billjének címszerepében.


A Kung Fu című sorozat amellett, hogy Bruce Lee filmjei mellett meghonosította a keleti harcművészetek iránti érdeklődést az Egyesült Államokban, egyúttal sztárrá is tette David Carradine-t. Őt legtöbben Billként ismerik Quentin Tarantino Kill Billjében, aminek a szerepét a régi sorozatának köszönhetően kapta, aminek Tarantino nagy rajongója. A sztori egy ázsiai-amerikai szerzetesről szól, aki járja a vidéket, az öklével segítve ott, ahol kell.

A hetvenes években futó eredeti szériának készült már egy rebootja a kilencvenes években, amikor visszatért Carradine karrierje hajnalán a sorozathoz, amit azért hagyott ott, hogy filmsztár lehessen. Most egy újabb készül, ezúttal egy fiatal kínai-amerikai lányt állítva a középpontba, aki hirtelen ötlettől vezérelve otthagyja az egyetemet és egy kínai kolostorba megy többek között harcművészetet tanulni.

Visszatérve szülővárosába, rengeteg bűnözést és korrupciót lát maga körül, ami ellen szó szerint felveszi a harcot, fizikailag. Az első előzetes alapján pedig a szuperhős- és tiniszériákban utazó The CW újrája egészen látványos lesz. Április 7-én debütál majd az első epizód.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk