Daniel Radcliffe valóban eljátszaná Farkast az X-Menből?

A brit színész véget vetett a találgatásnak.


Az elmúlt időszakban rengeteg pletyka szárnya kelt, melyek azt találgatták: vajon ki váltja a Farkast játszó Hugh Jackmant a legújabb Marvel-filmben?

A váltásra miért van szükség?

Jackman remek színész és a szerep egybeforrt a nevével, ennek ellenére a fizikai adottságai már nem illenek a karakterhez, emiatt egy fiatalabb színészt keresnek a helyére. A rajongók azonnal felbuzdultak a hír hallatán, ezt koronázta meg az egykori Harry Potter, Daniel Radcliffe videója.

A színész még 2019-ben szerepelt a WIRED nevezetű Youtube csatorna egyik műsorában, amelyben hírességek válaszolnak a legnépszerűbb Google találatokra, amiket az ő neveikkel kerestek a netezők. Így Daniel is szorgosan reagált az őt ért kérdésekre. Az utolsó találat között válaszolt arra a topikra is, hogy helyettesítené-e Hugh Jackmant Farkas szerepében: akkor mindenkit meglepett, de elmondta, hogy nagyon szívesen csatlakozna az X-Menek közé.

Ám a kijelentést, úgy tűnik sokan komolyan vették, ugyanis azóta folyamatosan ezekkel a kérdésekkel bombázzák Radcliffe-et. A színész most véget vetett az őt körülvevő Marvel-mizériának és elárulta, hogy soha nem fogja eljátszani Farkast, még akkor sem, ha felajánlják neki a karaktert.

„Azt hittem az emberek értik, hogy csak viccelek. Úgy emlékszem azt mondtam, hogy Hugh Jackman Farkasát betennék egy forró mosásba, majd miután kivennék a mosógépből engem kapnának meg, a miniatűr Farkast. Ezt nem lehet komolyan venni."

– nyilatkozta önkritikusan a Yahoo Movies UK-nek, hiszen köztudottan nem túl magas, mindössze 167 cm.

A figyelmetekbe ajánljuk