Már leforgott A csókfülke 3, itt az első előzetese!

A Netflix romantikus komédiájának folytatása még csak a hétvégén jött ki, de máris itt az előzetes a harmadik részhez. A streaming cég egyszerre forgatta a második és harmadik részt, így jövőre biztosan jön az újabb folytatás.


A héten debütált A csókfülke 2, aminek a vége finoman szólva is belengette a folytatást. Nem véletlenül, ugyanis biztosan érkezik már a harmadik rész, ezt pedig onnan tudjuk, hogy rég leforgott, és jelenleg az utómunkálatain dolgoznak, mint megtudta a Deadline. A két folytatást egyszerre forgatták le, vagyis tavaly augusztusban befejezték a Csókfülke 3 forgatását, akárcsak a másodikét.


THE KISSING BOOTH 3 Exclusive SNEAK PEEK | Netflix www.youtube.com


Ez azt jelenti, hogy a koronavírus-járvány miatti forgatások leállása, illetve egy esetleges újabb hullám sem fogja meggátolni azt, hogy jövőre biztosan érkezzen a film, 2021-ben tervezi ugyanis bemutatni a filmet a Netflix. A folytatásra természetesen visszatér az első kettő összes fontos szereplője, így a széria rajongói megnyugodhatnak. Sőt már mozgóképet is tudunk mutatni a folytatásból.

A figyelmetekbe ajánljuk