childish gambino éppen eyelish winkino

Donald Glover mégsem nyugdíjaztatja Childish Gambinót

Úgy volt, hogy idei albuma lesz az utolsó zenei projektje.


Donald Glover idén tavasszal kijött lemezéről sokáig úgy volt, hogy ez lesz az utolsó. A zenész-színész-rendező-multitalentum elárulta, hogy szereti, ha a dolgoknak van egy vége, mert utána muszáj valami újat csinálni. Több interjúban is megerősítette implicit módon, hogy ez a vége Childish Gambino művésznéven tolt zenei projektjének.

Most viszont a Twitteren nem túl aktív művész váratlanul arról írt a közösségimédiás felületén, hogy úton van a következő albuma.

A legutóbbi zenei projektem valószínűleg a legjobb volt, amit csináltam. De a következő, ami érkezik a legnagyobb zenei projektem lesz.

Innentől pedig indulhat a találgatás. Vajon csak a Childish Gambino névtől szabadul meg, és mostantól másik néven fog zenélni? Esetleg ez egy teljes stílusváltást jelent, és ezért mondta azt, hogy véget ér valami az utolsó lemezével?

A további találgatások táptalajául egy másik tweetben megemlítette az aktuális kedvenc előadóit, akik akár inspiráhatták is az új lemezhez. A felsorolásban helyet kapott Baby Keem, Tierra Whack, 21 Savage, Glover testvére, Steve G. Lover és Azealia Banks is.

Egyébként az idén megjelent Childish Gambinót az egyik legjobbnak tartottuk mi is az év első felét taglaló cikkünkben.

A figyelmetekbe ajánljuk