Billie Eilish egy koncertje közben.

Az énekesnő mellett David Attenborough és Barack Obama is szerepel a Dear Earth című klíma-dokumentumfilmben, amely sürgős cselekvésre szólít fel a bolygó megmentése érdekében.


Megérkezett a YouTube hamarosan megjelenő, Dear Earth című klíma-dokumentumfilmjének előzetese, amelyben olyan ismert emberek szerepelnek, mint Billie Eilish, a BLACKPINK-ből ismert Rosé, Jaden Smith, valamint Barack Obama volt amerikai elnök és David Attenborough – írja a Dazzed.

A hivatalos szinopszis szerint a film "bolygónk epikus globális ünneplése", amely útmutatást nyújt majd arról, hogy "mit kell tennünk a klímaváltozás visszafordítása érdekében". Így folytatódik: "A Dear Earth megmutatja nekünk a legújabb innovációkat, technológiákat és a fenntartható forradalmat, amely hamarosan bekövetkezik".

A mi felelősségünk, hogy foglalkozzunk az éghajlatváltozással

- mondja Eilish a trailerben, míg Rosé hozzáteszi:

A mi generációnknak össze kell fognia, a Föld megmentéséért kell dolgoznunk

A teaser végén az interjúkészítő megkérdezi: "Ön szerint ez az esemény katalizátor lehet a változáshoz?", amire Attenborough így válaszol:

Hinnem kell benne, mert szerintem ez valószínűleg az utolsó esélyünk

A YouTube Originals dokumentumfilmjében többek között Tinashe, Lil Dicky és GaTa, Anitta, Marsai Martin, Desmond Tutu, Sundar Pichai, a Google anyavállalatának, az Alphabetnek a vezérigazgatója is feltűnik majd.

A Dear Earth premierje október 23-án lesz a YouTube-on.

A figyelmetekbe ajánljuk