Audrey Hepburn és kisfia Sean.

Nemrégiben jelent meg a hír, miszerint Rooney Mara alakítja Audrey Hepburnt egy készülő életrajzi filmben, az egykori sztár fia pedig őszintén elmondta a véleményét az édesanyját alakító színésznőről.


Amint arról már mi is beszámoltunk, Audrey Hepburn életrajzi filmje Rooney Mara főszereplésével készül az Apple gyártásában. A mozit Oscar-díjra jelölt Szólíts a neveden direktora, Luca Guadagnino fogja rendezni, Rooney Mara pedig nemcsak a főszereplője, hanem a producere is a készülő produkciónak.

Ennél több információt nem ismerünk a projektről, de meglepő módon Audrey Hepburn fia, Sean Ferrer sem tudott a készülő moziról.

Nem tudtam a projektről. Rooney egy gyönyör

– nyilatkozta nemrég.

Sean Ferrer szorgalmasan ápolja 1993-ban elhunyt édesanyja örökségét. 2020-ban feleségével, Karinnal együtt gyerekkönyvet írtak Little Audrey's Daydream (A kis Audrey álmodozása) címmel. A mű bepillantást nyújt Hepburn Hollandiában töltött gyermekkorába, amikor a háború ideje alatt arról álmodozott, hogy híres hollywoodi színésznő lesz.

Folytatni akarom a történetének mesélését. Folytatni akarjuk azt a munkát, amivel a legjobban törődött. Nagyon büszke volt arra, hogy hozzájárulhatott bizonyos dolgokhoz és tehet valamit, különösen a gyerekekért

– tette hozzá Ferrer.

Ettől függetlenül nem mindenki van elragadtatva a hírtől, miszerint Rooney Mara alakítja majd Hepburnt. Sok rajongó ugyanis abban reménykedett, hogy az Emily Párizsban főszereplője, Lily Collins bújik majd bele a legendás színésznő bőrébe.

A figyelmetekbe ajánljuk