Harry Potter-effekttel újítunk

Itt a HGY-Digital!

Az újságárusoknál negyedévente elérhető, nyomtatott magazinunk külalakjával és tartalmával is kiérdemli, hogy a könyvespolcokra kerüljön, az új, digitális változatot pedig bárhová könnyen magunkkal vihetjük. Nem a szemünk csal, a képek tényleg megmozdulnak benne!

A Hamu és Gyémánt digitális verziójához hasonló lapot a Harry Potter-filmekben láthattunk: a képek néha megelevenednek benne. Miután a gyanútlan olvasó elkönyvelte, hogy csak a szeme káprázott, amikor úgy érzékelte, a tartalomjegyzék egyik illusztrációján víz csörgedezik a csapból, a fotós legenda, Keleti Éva néz vissza rá – szó szerint –, néhány oldallal később pedig azt kísérheti figyelemmel, ahogy Mundruczó Kornél megigazítja a zakóját. Az új fejlesztésű applikációnkban a mágiát az animált szöveghasábok és az álló képek közé extra tartalomként beillesztett „mozgó fotók” (cinemagraph-ok), illetve rövid videók jelentik. A megoldás példa nélküli a magyar digitális magazinok piacán.

Digitális portfóliónkba tartozik az év elején elindított Muse Letter nevű, kétheti rendszerességű hírlevél is, amiben inspiráló úti célok, termékek és programok ajánlójával kényeztetjük a feliratkozókat. Az applikáció publikálásával párhuzamosan pedig megújult a weboldalunk, ahol a cikkekhez kapcsolódó képgalériák, behind the scenes anyagok és videók kapnak helyet.

Olvasóink már jól tudják, a Hamu és Gyémánt több mint egy magazin: elegáns, hasznos, tartalmas és időtálló darab – egy a bennünket körülvevő, vágyott tárgyak közül. Épp ezért az applikációt nem a print változat helyett, hanem amellé ajánljuk, hogy bárhová könnyedén magával vihesse az olvasó. Tegyen Ön is így, a Hamu és Gyémánt magazin aktuális digitális kiadása most ingyenesen letölthető az Apple Store-ból és a Google Play áruházból.

Népszerű címkék:


Legyen gyűjtő, fizessen elő a Hamu és Gyémántra!

Szép, hasznos, értékes, prémium minőségű – a könyvespolcokon a helye.