croissant bag, croissant táska

Hmm, croissant ... már látjuk is magunkat egy kis párizsi kávézóban ülve, ahonnan csodás kilátás nyílik az Eiffel-toronyra. Élvezzük az életet egy kávéval az egyik kezünkben és az édes péksüteményekkel a másikban. De itt most nem erről a fajta croissant-ról van szó. Hanem a jelenlegi It-Bag új formájáról: félhold alakú és legalább olyannyira csábító kistáskákról!


​Croissant-táskák: az új it-bagek a láthatáron

Egyrészt azt látjuk, hogy a croissant-táskák valósággal szárnyalnak az Instagramon, a divatinfluencerek imádják a modellt, és szorgalmasan posztolják magukat a táskával a karjukon. Másrészt a Lyst divatkereső platformon a táskákkal kapcsolatban a croissant kulcsszóra a kereslet 206 százalékkal nőtt az előző év ezen időszakához képest. Ez pedig egyértelmű jele annak, hogy 2021-ben ez a legmenőbb darab!

It-bag jelentése: az épp divatban lévő designerek táskamodelljei.

Croissant táskák: az úttörők

Az olasz Bottega Veneta-divatház rendszeresen elkápráztat minket álomszép kreációival. Nem történt ez másképp ezúttal sem. A luxusmárka Shoulder Pouch nevű táskája hozta el a kifutókra és a hétköznapokba a croissant-táskák trendjét. A divatóriás Fendi is közreműködik, és a modellek névadójaként (a ház klasszikus táskája, a bagett-táskák után) tevékenykedik.

Croissant táska: a legjobb modellek

Sajnos ezek a táskák nemcsak fantasztikusak, hanem valóságos befektetésnek is számítanak. A Bottega Venetánál a táskák 2200 eurónál kezdődnek, a Fendi modellek 1600 eurónál. Hasonló a helyzet a Louis Vuitton és társainál is, amelyek szintén bedőltek a croissant hype-nak. Szerencsére kedvenc street style márkáink nem hagynak cserben minket, és megfizethető alternatívákat kínálnak. Egészen az Anja-táskáktól a Nanushka-ig. Ugyanakkor ezek a 400 euró körüli áraikkal még mindig nem az abszolút megfizethető kategóriába tartoznak, de jó alternatívája a luxustáskáknak. Ám aggodalomra semmi ok, a nagy divatláncok, mint a Mango és a Zara is kínálnak croissant-táskákat sokkal alacsonyabb áron.

(Gettotext)

A figyelmetekbe ajánljuk