3 fogás Széll Tamástól

Gasztro

Hogy mit főz az európai kontinens legjobb szakácsa ebédre? Hát gulyást! Semmi bresse-i csirke, semmi hagymadzsem, és „magyar téli erdőt” sem kreál az egyszerű, fehér tányérra a Stand25 díjnyertes séfje. Az aktuális lapszámunkban található exkluzív, kihajtható melléklet segítségével bárki Széll Tamás nyomdokaiba léphet, ugyanis a mester elárulta nekünk, hogyan készíti a gulyást, a rakott burgonyát és a somlóit. 3 fogás négy főre 360 perc elkészítési idő.

Fotó helyszíne: Stand25 Fotó időpontja: 2017. 07. 08. Fotó készítője: Szendeff Lőrinc

Népszerű címkék:


Legyen gyűjtő, fizessen elő a Hamu és Gyémántra!

Szép, hasznos, értékes, prémium minőségű – a könyvespolcokon a helye.